Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ενα αντιο

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 12:00 π.μ.
Καλημερα, τωρα τι να σας πρωτοπω παλι? Λοιπον , αυριο ειναι η τελευταια μου μερα στην δουλεια, μετα διακοπες και στις 24 Αυγουστου ξεκινω στη νεα μου δουλεια . Λοιπον οπως σας ειχα πει ο Νικος εχει ερθει απο την προηγουμενη Δευτερα ευτυχως .Την Πεμπτη το μεσημερι εφυγε απο τη ζωη ο πεθερος μου , μετα απο 10 χρονια ανημποριας και 6 μηνες διαμονης στο νοσοκομειο , εφυγε σαν πουλακι. Το Σαββατο τον κηδεψαμε και τον αποχαιρετισαμε για παντα. Ειμαστε ολοι καλα διοτι, αυτος ο θανατος λυτρωση ηταν πρωτα για εκεινον και επειτα για την πεθερα μου .Οπως καταλαβαινετε οι διακοπες στο Αγκιστρι αναβληθηκαν κι ετσι την Παρασκευη που μας ερχεται αφου κανουμε τα εννιαμερα , θα φυγουμε για το εξοχικο μας στην Αγ. Μαρινα λιγο πριν το Λαγονησι. Κι εκει ομορφα θα περασουμε θα κανουμε και μπανια , θα ξεχαστουμε λιγο κι ολα θα βρουν παλι το ρυθμο τους . Ανυπομονω να ξεκινησω στην καινουρια μου δουλεια , δεν πρεπει να σας εχω πει που θα απασχολουμαι, θυμασται που ολο το χρονο παρακολουθουσα σεμιναρια στο εργαστηρι Μορφες? ε λοιπον , εκει θα εργαζομαι στην γραμματειακη υποστηριξη , οποτε σας περιμενω ολες κι ολους απο κοντα τον χειμωνα για να δειτε το χωρο και να γνωριστουμε καλυτερα. Αυτα ειναι τα νεα μου θλιβερα αλλα ολα μες τη ζωη ειναι. Στο εξοχικο δεν εχουμε internet οποτε θα τα πουμε κατα το τελος Αυγουστου, αν βρω καμια ευκαιρια πουθενα και καταφερω να κανω καμια βολτα απο τα μπλογκοσπιτα σας θα σας αφησω σχολια.
Καλο καλοκαιρι ευχομαι για ολους μας.

Θα ηθελα να αφιερωσω αυτη την αναρτηση στον πεθερο μου που υπηρξε ο πιο ευγενικος ανθρωπος που γνωρισα στην ζωη μου. Αντιο θα σε θυμομαστε ... !!!!!!!!!

18 σχόλια:

Global Greek on 28 Ιουλίου 2009 στις 2:20 π.μ. είπε...

Καλησπέρα Ασπα και καλώς σε βρήκα. Να είναι αναπαυμένος εύχομαι ο πεθερός και όπως περιγράφεις την κατάσταση λύτρωση ήταν γι'αυτόν. Να είναι καλά όπου είναι τώρα..

Είμαι σίγουρη οτι θα ξεκουραστείτε τώρα κι εσείς στην Α.Μαρίνα και θα περάσετε πολύ όμορφα.

Καλές διακοπές:-)

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ on 28 Ιουλίου 2009 στις 3:16 π.μ. είπε...

@Global Greek
να εισαι καλα , ειμαι σιγουρη πως θα ειναι πολυ καλυτερα εκει χωρις πονους και θλιμμενο βλεμμα, χαρηκα που ηρθες στο σπιτι μου, θα τα λεμε ε?

Global Greek on 28 Ιουλίου 2009 στις 3:27 π.μ. είπε...

θα τα λέμε σίγουρα! μόλις διάβασα το σχόλιο που άφησες στην τελευταία μου ανάρτηση και θα σου απαντήσω εκεί, αλλά εδω, εν συντομία να σου πω οτι είναι απίστευτα συγκινητικό αυτό που έκανε ο πατέρας σου, ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και καταλαβαίνω 100% πως νιώθεις οταν χρόνια μετά έρχονται ακόμα κάρτες απο τους ανθρώπους που τους αγκάλιασε σαν παιδιά του...

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ on 28 Ιουλίου 2009 στις 4:45 π.μ. είπε...

αναπαύτηκε ο πεθερούλης σου, λυτρώθηκε, θα τον θυμάστε πάντα κι έτσι θα ζει για πάντα κοντά σας

καλά να περάσετε, αν είσαστε μαζί θα είσαστε και καλά, όπου κι αν βρεθείτε,
καλές διακοπές

ΑΓΓΕΛΙΚΗ on 28 Ιουλίου 2009 στις 5:00 π.μ. είπε...

Τι να πω, εύχομαι να'ναι ελαφρό το χώμα που το σκέπασε κι εσείς να τον θυμόσαστε με αγάπη... Ξεκουράσου τώρα όσο μπορείς γιατί αρχίζεις νέες δραστηριότητες . Μπορεί το χειμώνα να τα πούμε από κοντάμ, γιατί θέλω να παρακολουθήσω κι εγώ κάποια από τα σεμιονάρια . Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ on 28 Ιουλίου 2009 στις 5:10 π.μ. είπε...

@ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ
σε ευχαριστω πολυ πολυ, αλλα ποναει αυτο το ποτε ξανα δεν θα τον δω, υπεφερε ομως σε τραγικο σημειο, το ιδιο και η πεθερα μου , αλλα θα ξεκουραστουμε τωρα ολοι, στο εξοχικο φιλια πολλα

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ on 28 Ιουλίου 2009 στις 5:12 π.μ. είπε...

@ΑΓΓΕΛΙΚΗ
να εισαι καλα για τις ευχες που του δινεις, θα του κανουν σιγουρα καλο, νεα αρχη, νεο αντικειμενο , νεοι ανθρωποι, θα σε περιμενω , θα περασουμε πολυ ομορφα απο τις 24 Αυγουστου θα ειμαι εκει, φιλακια

eirini on 28 Ιουλίου 2009 στις 7:23 π.μ. είπε...

Άσπα μου καταρχάς συλληπητήρια για τον πεθερό σου. Ξέρω ότι είναι θλιβερό να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αλλά όπως πολύ σωστά λες ο άνθρωπος ησύχασε. Το να είναι κανείς ανήμπορος τόσα χρόνια δεν είναι εύκολο πράγμα ούτε για τον ίδιον, ούτε για τους άλλους. Η λύτρωση ήρθε πρώτα απ'όλα για εκείνον.

Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα στο εξοχικό σας. Να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε! Όλα θα πάρουν πάλι τον δρόμο τους... θα δεις.
Καλή επιτυχία και στην καινούργια σου δουλειά! Εύχομαι ολόψυχα καλό καλοκαίρι! θα μας λείψεις!!!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!

b|a|s|n\i/a on 28 Ιουλίου 2009 στις 10:55 π.μ. είπε...

καλό του ταξίδι. να τον θυμάστε πάντα τόσο ευγενικό όπως αναφέρεις ότι ήταν.
πανέμορφα να περάσετε στις διακοπές. να γεμίσεις στιγμές όμορφες, αξέχαστες και ονειρεμένες!

ΑΧΤΙΔΑ on 28 Ιουλίου 2009 στις 11:53 π.μ. είπε...

Λυπάμαι καλή μου μα και χαίρομαι συγχρόνως που βλέπω οτι σεβόσουνα αυτόν τον άνθρωπο.Να τον θυμάστε πάντα και βέβαια ένα αγοράκι σου εύχομαι με το όνομα του.

ΕΛΕΝΑ on 28 Ιουλίου 2009 στις 3:44 μ.μ. είπε...

Πρώτα απ' όλα συλυπητήρια για τον πεθερό σου!
Ο χαμός ενός δικού μας ανθρώπου σίγουρα πονάει, και ο άνθρωπός μας πάντα μας λείπει.
Καλό ξεκίνημα στην δουλειά σου, καλό καλοκαίρι να περάσεις!

mariak on 28 Ιουλίου 2009 στις 11:59 μ.μ. είπε...

...Άσπα μου να είστε πάντα γεροί εσείς να τον θυμόσαστε....Εύχομαι οι διακοπές σας να βοηθήσουν να ξεπεράσετε όσο μπορείτε την στενοχώρια σας.....Καλό ξεκίνημα στη νέα σου δουλειά....φαντάζομαι είναι υπέροχο να ασχολείσαι και επαγγελματικά με κάτι καλλιτεχνικό που αγαπάς τόσο πολύ.....Φιλάκια

Teteel on 29 Ιουλίου 2009 στις 2:36 π.μ. είπε...

Να θυμάσαι πάντα τον πεθερό σου, με αγάπη και στοργή. Ησουν τυχερή που ήταν τόσο καλός άνθρωπος. Αυτοί που αγαπάμε ζουν πάντα στην σκέψη μας και στην καρδιά μας. Καλή αρχή στην καινούρια σου δουλειά. Γνωρίζεις ήδη και αγαπάς το περιβάλον και τους ανθρώπους, όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση στο εξοχικό, πολλά μπάνια, βόλτες, και δροσερές βραδιές. Να είσαι καλά.

Truthseeker.Vasiliki on 29 Ιουλίου 2009 στις 3:20 μ.μ. είπε...

Σας εύχομαι να είστε γεροί και να τον θυμόσαστε.
Ο Θεός να τον αναπαύσει εκεί που βρίσκεται τώρα...
Καλή δύναμη και καλή ξεκούραση.
Να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.
Η ζωή συνεχίζεται...

kiki on 30 Ιουλίου 2009 στις 4:02 π.μ. είπε...

Να ζήστε να τον θυμόσαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις....

Ανώνυμος είπε...

Καλό του ταξίδι..........

Δημιουργία on 15 Αυγούστου 2009 στις 10:45 π.μ. είπε...

Να ειστε καλα να τον θυμοσαστε.
Καλες διακοπες και καλη αρχη στη νεα σου δουλεια.

ΑΧΤΙΔΑ on 18 Αυγούστου 2009 στις 8:25 π.μ. είπε...

Eλπίζω να περνάτε καλά , κάντε βουτιές!

 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare